КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА У ОДБРАНИ УСТАВА


Комунистичка партија јавно позива све родољубе, да заједно устанемо у заштиту Устава, сада и одмах, пре него што се деси да нам политичари укину нашу једину отаџбину - Србију!

Ми не пристајемо на референдумску подвалу коју припрема режим који је изневерио, не само предизборна обећања, него и заклетву да ће штитити уставни поредак Србије, заклетву коју су положили пре мање од годину дана као чланови парламента и владе!

Овај режим има лукав план - они хоће да за извршена кривична дела кршења Устава добију аболицију расписивањем референдума онда када су све већ завршили! Њихова обавеза је била да то учине пре закључивања било каквих споразума који нарушавају уставно-правни поредак Србије! И сада они планирају, можда да - можда не, онако успут, да питају народ - и то оно што је народ већ рекао, доносећи Устав пре само неколико година! А, за своју евентуалну казну, уколико не успеју да изиграју резултате референдума, одредили су тек своје оставке, уместо да их је војска већ ухапсила и сместила тамо одакле не би деценијама изашли!

Ти исти су, са кампањом супротстављања издајничкој политици Демократске странке дошли на власт, а затим, на запрепашћење свих, са још већим жаром наставили тамо где су њихови поражени претходници стали!

Зато ми нећемо референдум о томе да ли Устав Србије мора да се пштује! То сваки поштен човек зна:

МОРА !!!

Ми тражимо оставку владе и распуштање парламента, јер у њему седе они који су, да би добили гласове бирача, говорили једно, а сада раде друго!

ХОЋЕМО ИЗБОРЕ !!!

Изборе који ће Вучићу и Дачићу јасно рећи шта народ мисли о политичким конвертитима!

Зато, у овом отсудном часу, позивамо и придружујемо се свим патриотским снагама Србије! Све политичке разлике које се тичу друштвеног уређења остављамо у други план, јер међу нама, патриотама, не сме бити никаквих разлика када се брани наша отаџбина!

Чланови и симпатизери комунистичке партије учествују и учествоваће на свим протестима против срамних одлука владе и парламента, без партијских застава и других партијских обележја. Дозвољена је употреба само једне заставе под коју данас сви треба да станемо - заставе Србије!

ЖИВЕЛА СРБИЈА !