САОПШТЕЊЕ КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ ПОВОДОМ

РЕПРЕСАЛИЈА ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА ПРОТИВ НЕИСТОМИШЉЕНИКА


Комунистичка партија осуђује нападе режима на опозициони покрет Двери, Покрет за Србију и опозициони радио СНАГА НАРОДА.


Наш протест поводом ових догађаја је строго принципијелан, јер ми са наведеним политичким организацијама немамо сарадњу због значајних идеолошких разлика.


Ако се режим за ове тоталитарне потезе одлучио после јучерашњег говора Бошка Обрадовића у Косовској Митровици да ће свим потписницима Бриселског споразума бити суђено кад Двери буду власт, желимо свима јасно да ставимо до знања да ће потписницима Бриселског споразума свакако бити суђено када Комунистичка партија дође на власт, као и одговорнима из Уставног суда Србије који својим нечињењем омогућавају издајничком режиму флагрантно кршење Устава и гажење закона и права.


Комунистичка партија је у својим саопштењима већ истакла да  никакав датум приступања ЕУ није вредан издаје земље, народа и његове историје. Данашњи издајници, признавањем независности самопрокламоване државе Косово, пљунули су у лице хиљадама људи и њиховим потомцима који су за ту свету српску земљу гинули генерацијама.


Својим потписом на тзв. "Бриселском споразуму" они су укинули државу Србију на Косову и Метохији, предали део територије Србије терористима и изручили српску нејач на милост и немилост албанским сепаратистима. А сада још и тај исти народ салвама лажних обећања и отворених претњи невиђено притискају да изласком на приштинске изборе дају свој легитимитет тој велеиздаји! И ни то им није доста! Хоће још и да ућуткају и најмањи опозициони шапат који им се противи! То не смемо дозволити! Зато, нека знају сви:


Када Комунистичка партија дође на власт на удару закона и права наћи ће се сви чиновници и припадници странака на власти и у опозицији који у овим догађајима нису поштовали Устав Републике Србије, већ су дозволили издају земље дајући легитимитет овом споразуму у парламенту.


Поништићемо све споразуме и уговоре које су претходне владе закључиле, и прекинути све процесе које су започеле, а који не одговарају интересима нашег народа и државе.


Прогласићемо ванредно стање на Косову и Метохији, као привремено окупираној територији.


Одустаћемо од Кумановског споразума због непоштовања друге стране која није дозволила повратак наше војске и полиције, тако што ће наша војска и полиција одмах заузети сав простор до Ибра, без борбе, и стационирати се на тој линији.


Прекинућемо дипломатске односе са свим земљама које су признале Шиптарима државу на делу територије Србије и са њима свести односе на ниво отправника послова.


Обновићемо поступке за ратне злочине против руководилаца свих држава и НАТО пакта за дивљачко, антиљудско и антиеколошко бомбардовање, са захтевом за ратну штету.


До победе!