САОПШТЕЊЕ КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ У ВЕЗИ  СВЕ АГРЕСИВНИЈЕ ЛГБТ ПРОПАГАНДЕ


СТОП ЛГБТ ПРОПАГАНДИ !


Идеал слободе човека као појединца је одувек био врхунски идеал свих прогресивних снага. Целокопна историја човечанства се може посматрати као освајање слободе човека. Сврха постојања Kомунистичке партије је борба радних људи за слободу од експлоатације, за права на рад и уживање користи од резултата рада, права на школовање и лечење, на достојанствен живот, на неометани развој личности као универзалног права.


Ми, комунисти, смо у том смислу највећи противници ускраћивања ових слобода и ових права свим мањинским групацијама, било где у свету.


У те слободе, свакако, спадају и тзв. сексуалне слободе. Дакле, хомосексуалци, трансвестити и други имају пуно право да буду то што јесу – без икаквог објашњења и даљег истраживања разлога биолошко-патолошке, психо-девијантне или неке друге природе. И њихово сексуално опредељење не сме бити разлог умањења било ког људског права, првенствено права на живот и рад, али и свих других права и слобода.


Међутим, ми, истовремено, морамо бити и свесни да ниједна слобода човека, ниједно право појединца или групације не може бити неограничено. Границе су права и слободе других људи, односно право човечанства на опстанак и развој као врхунску слободу и врхунско право!


Управо та права, права човечанства на опстанак и развој – раст, су угрожена данас више него икада пре:


1) јавним манифестацијама тзв. "ЛГБТ популације", односно ЛГБТ филозофије живота


2) дозвољавањем склапања истополних бракова и ономе што иза тога следи


3) дозвољавањем тим брачним заједницама да усвајају и васпитавају децу


4) приморавањем друштава која се са овим не слажу да то јавно прихвате


Како се нарушавају права човечанства на опстанак и развој давањем ових слобода и права тзв. "ЛГБТ популацији"?


Комунистичка партија се најоштрије противи и осуђује одржавање тзв. "Параде поноса", и никада се нећемо сагласити са склапањем истополних бракова и усвајањем деце припадницима ЛГБТ популације.