ИМА ЛИ ПРАВДЕ ЗА СРБЕ?

Ослобађајућа пресуда хрватским генералима Анти Готовини и Младену Маркачу потврђује тврдње према којима Хашки трибунал није суд, већ да испуњава унапред задате политичке задатке.

Српски народ је у новијој историји био жртва геноцида, најсуровијих злочина, прогона и мучења, а Срби жигосани као злочинци који треба да се стиде и ћуте.

На подручју Крајине почињен је један од најтежих ратних злочина у бившој СФРЈ

Хашки трибунал је данашњем ослобађајућом пресудом легализовао највеће етничко чишћење од Другог светског рата почињено на тлу Европе када је у акцији Олуја током августа 1995. године протерано преко 250.000 Срба. Том пресудом Хашки суд је поново убио све оне који су зверски убијени током и после акције Олуја

Током операције Олуја протерано је преко 250.000 Срба и убијено на хиљаде ненаоружаних мушкараца, жена и деце. Ко је за то крив? Данашњом одлуком Хашког трибунала Хрватска може легитимно да слави највећи погром у свету после Другог светског рата. Држава која не дозвољава ни породицама несталих Срба да утврде где се налазе тела њихових најмилијих.

Ако је до сада било разлога да верујемо онима који су тврдили да је Хашки трибунал неутралан, правичан и нешто више од суда Србији и српском народу, најновијом одлуком о ослобађању ратних злочинаца је то демантовано

КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА ПОЗИВА СВЕ правдољубиви и слободољубиви људи широм света да подигну свој глас и реагује на пресуду изречену у Хашком трибуналу!

С 'ПОШТОВАЊЕМ

ВАША КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА