Kомунистичка партија има алтернативу


БИРАМО

ови из власти само понављају да немамо алтернативу, да немамо алтернативу ...

ево, ми нудимо алтернативу.

- Уместо "европске перспективе Србије" бирамо беду и глад,али ћемо сачувати душу, а душа је претежнија од тела! (бар нама  и сличнима).

- Бирамо поништавање свих споразума и уговора које је претходна влада закључила, и прекид свих процеса које је отпочела, а што не одговара интересима наше земље.

- Бирамо проглашење ванредног стања на Косову и Метохији и проглашење Косова и Метохије привремено окупираном територијом.

- Бирамо поништавање Кумановског споразума јер друга страна до сада није дозволила повратак наше војске и полиције - и бирамо да наша војска у блиц кригу, без испаљеног метка, у први мах заузме сав простор до Ибра.

-Бирамо прекид дипломатских односа са свим земљама које су признале шиптарима државу на делу територије Србије и свођење односа са њима на ниво отправника послова - дакле ми повлачимо наше амбасадоре од њих, а испраћамо њихове одавде. Нек и оне (земље) бирају хоће ли сарадњу са нарко-терористима или са нама.

- Бирамо обнову поступака за злочине против руководилаца свих држава и НАТО пакта за дивљачко, антиљудско и антиеколошко бомбардовање, са захтевом за ратну штету.

- Бирамo да нам се уведу блокаде и санкције - а да нам срце буде пуно и да знамо што смо се родили и зашто живимо!

руководство и чланство Комунистичке партије